top of page
Koncerter i Parken banner. Lækker mad på Livingstone CPH

Koncertmenu på Livingstone

Skal du til koncert i Parken med en af de fede navne som Metallica, Minds of 99, Pink eller en af de mange andre store navne? Du skal selvfølgelig ikke gå til concert på tom mave!


Vores 4-retters koncertmenu koster kun 199 kr. Du kan tilkøbe drikkevarer med fri udskænkning af specialøl, vin og cocktails fra vores unikke DIY-bar for 129 kr.


Book dit bord nu og vær klar til en uforglemmelig aften!

Velkommen til Livingstone – Oplev København i smukke omgivelser

Livingstone ligger idyllisk ved bredden af Sortedam sø midt i hjertet af København.

 

Det bedste? Vi er kun 1 km fra Parken stadion – en kort gåtur væk!

Når du skal til koncert i Parken, er det oplagt at starte festen i vores smukke omgivelser. Vi har gjort det nemt for dig: På koncertdage åbner vi tidligt op for vores koncertmenu!

Vores 4-retters koncertmenu er en let udgave af vores aftenmenu. Du kan frit vælge mellem forretter, hovedretter og desserter til kun 199 kr.

 

Og hvis du vil have lidt ekstra, kan du tilkøbe åben bar i 2 timer for 129 kr. Her får du fri udskænkning af 4 forskellige specialøl på fad, 4 forskellige vine samt vores unikke DIY-bar, hvor du kan blande dine egne cocktails (vi har 4 forskellige opskrifter klar til dig).

Vi anbefaler, at du booker bord 2-3 timer før koncerten. Så kan du nyde en afslappet middag og gå til koncerten i Parken med ro i sindet.

Book dit bord nu og glæd dig til en uforglemmelig aften!

Koncerter i parken SQ banner.png

Fede koncerter på Parken Stadion i København

Fra farverige sceneshows til hårde toner fra metal – Parken Stadion byder på oplevelser i verdensklasse.

 

Dyk ned i et tætpakket og yderst attraktivt koncertprogram, hvor sanselige øjeblikke venter dig.

 

Og husk, at vi på Livingstone står klar med en lækker forkoncertsmenu – din kulinariske gateway til de store koncerter i Parken.

 

Lad os skabe den perfekte optakt til en uforglemmelig aften med musik og fællesskab!

Metallica

14. & 16. juni

Metallica behøver næppe nogen introduktion. Når Parken stadion er vært for dem, bliver det uden tvivl et festfyrværkeri, når dette ikoniske band spiller alt fra folkekære ballader, som alle drenge med en guitar på gymnasiet kender, til deres hårde numre, som de er berømte for. Med danske Lars Ulrik på trommer er Metallica din garanti for en uforglemmelig koncert.

P!NK

6. juli

Musikikonet P!NK optræder i Parken som led i hendes spektakulære Summer Carnival World Tour. Allerede i sommeren 2023 spillede hun udsolgte shows og henrykkede over 1 million fans på hendes første europæiske turné i fire år. Pop-superstjernen begejstrede fans med en hitspækket og energisk karnevalfest, der inkluderede betagende luftakrobatik, pumpende danserutiner, livlige kostumeskift og surprise-gæster. P!NK er uden tvivl en af de bedste live-performere nogensinde. Glæd dig til en uforglemmelig koncertoplevelse!

Minds of 99

21., 22. & 23. juni

The Minds of 99, et af Danmarks mest elskede bands, indtager Parken Stadion med deres unikke lyd og energi. Fra de første akkorder til den sidste eksplosive trommesolo tager de publikum med på en musikalsk rejse. Med deres karakteristiske blanding af rock, indie og elektroniske elementer skaber de en atmosfære, der får Parken til at vibrere. Oplev deres musikalske magi på dette ikoniske sted, hvor fans fra hele landet samles for at synge med og danse til deres hits!

bottom of page