top of page

LÆS MERE OG ANSØG STILLINGEN

Vi er et stort hold med masser af personlighed, drømme og lyst til at give gæsterne en god oplevelse. Hvis du har gåpåmod og smilet i orden, så synes vi at du skal læse mere om os og ansøge nedenfor. 

Skærmbillede 2023-05-21 kl. 14.50.08.png

Visionen

Livingstone er en smeltedigel af rejser fra Mellemamerika til Asien, en indædt lyst til at rejse og respekten for det ægte, det autentiske og kvaliteten i det som tager tid.

Maden

Med de værdier i tasken, forsøger vi at forblive Københavns mest populære brunch, kombineret med et unikt aften koncept.

 

Om dagen, klassikere nyfortolket som små serveringer fra hele verden. Om aftenen, dele-mad med specialøl og vin on-tap som gæsterne selv serverer fra.

Brunch retter opstillet på et smukt dækket bord på Livingstone
God stemning på Livingstone - Lokationen er tæt på både Fælledparken og Parken stadion, så der er ikke noget at sige til at folk søger hen på Livingstone efter Landskamp

Kulturen

Vi deltager altid i miljøet omkring os, om det er opvarmning for de rød-hvide drenge eller der skal lægges scene til Copenhagen Jazz festival. 

Musikere skaber god stemning på Livingstone lige på breden af Sortedam sø i hjertet af København
Skøn brunch på Livingstone med den smukkeste udsigt over søerne i hjertet af København
Gyldne flodheste er bl.a. en del af den eksotiske udsmykning du finder på Livingstone CPH, der er inspireret af rejser i hele verden

Om dig

Hvor starter man? Du kan komme med erfaring fra restauration eller service, men vi taler også gerne med dig selvom du er ny i faget.

 

Det vigtigste for os, er at du er imødekommende, kan tage fat og tør tage ansvar.

Mere om dig..

Du må gerne tænke længere end den gode kundeoplevelse, vi er et mellemstort sted og lever af at kunne kopiere den gode oplevelse med mange gæster. Ideer og forslag til optimering er velkommene og vi garanterer ligeledes en åben og konstruktiv tilgang til dig og dit arbejde.

Vi leder efter fuldtidstjenere til flere forskellige ansvarsområder. Så send dit CV, navn og tlf. på formularen nedenfor og vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Jostein-2.jpg

Ansøgninger

Vi ringer til dig indenfor 24 timer for en hurtig snak og evt. indkaldelse til samtale. 

Før en eventuel prøvevagt vil du blive inviteret til en snak med vores tjener chef Benjamin.

Prøvevagter er en måde hvorpå begge parter kan se samarbejdet an og er naturligvis lønnet.

Selskab af glade mennesker nyder deres mad på Livingstone på et af langbordene helt ud til breden af Sortedam sø i hjertet af København.
Jostein-2.jpg

ANSØG HER
Svar indenfor 24 timer

Skriv en mail til bg@cafelivingstone.dk, eller send en besked på Messenger med navn, telefonnummer og ansøgning/CV vedhæftet.

bottom of page